Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

 

Beste Marc,

bij deze een wel verdiende recensie voor je website. Je hebt bij ons de tuin omgebouwd van verwilderde tuin tot onderhoudsvrije tuin met keramische tegels met kunstgras en een leiboomconstructie ter afscheiding. We hebben je als een hardwerkende perfectionistische hovenier ervaren die alle werkzaamheden met grootste precisie uitvoert. Het advies was uitstekend en het resultaat is prachtig. We zullen je dan ook van harte aanraden voor toekomstige klanten.

Met vriendelijke groet Fam. Wings.

Familie Wings - 14-03-2014 - 22:07

Hallo Marc,

Wij kunnen niet wachten tot het voorjaar begint. Heerlijk genieten van onze mooie nieuwe tuin die je deze winter samen met een collega bij ons hebt aangelegd. We zijn heel blij dat we met jou in zee zijn gegaan: betrouwbaar, goed meedenken met de klant, zeer betrokken, inbreng van vakkundige kennis, en zeker niet onbelangrijk: een zeer professionele uitvoering. Het is een plaatje geworden.
Marc en collega, hartstikke bedankt!

Groetjes, Lidwien & Paul uit Sittard (febr. 2014)

Paul Hollanders - 10-02-2014 - 15:25

Hi Marc,
Ik wil je via deze weg nog een keer extra bedanken voor het super mooie achtertuintje dat je voor ons gemaakt hebt. De natuurstenen vloer ligt super strak en de schuttingen maken het geheel af. Jij hebt ons echt goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van het materiaal en vervolgens super vakwerk geleverd. Wij zijn heel tevreden met geleverde werk en de verleende service en zullen jouw bedrijf absoluut bij anderen aanbevelen. Succes en nogmaals bedankt

Fam Hardy - 30-09-2011 - 22:32

Hallo Marc.

Bij deze willen we je hartstikke bedanken voor het zetten van de super mooie schuttingen, en tevens ook de bloembakken, gras en aanleg van de bestaande bestrating. We hebben en krijgen nu nog vele complimenten van de mensen in onze omgeving die het geweldig mooi vinden. En natuurlijk zeggen we gelijk wie ons dit prachtige werkzaamheden verricht hebben. Ga zo door en je schopt het ver. En natuurlijk ben je weer van harte welkom bij onze volgende klus.Het was zeer aangenaam om jullie deze klus te laten klaren.

Heel veel lieve groeten van Marcel en Jolanda uit Sittard

Marcel en Jolanda - 18-09-2011 - 16:48

Hallo,
Alvast bedankt en heel veel succes :)
Groetjes Adriana en Lucjan

Adriana en Lucjan - 28-08-2011 - 00:50


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »