Houtwerken

Ons hoveniersbedrijf hecht veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit, daarom bieden wij ook houtwerk aan als onderdeel van onze diensten.

Met ons ervaren team van vakmensen kunnen wij allerlei soorten houtwerk leveren en plaatsen, zoals schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. Wij werken alleen met duurzame houtsoorten die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat uw houtwerk lang mee gaat en mooi blijft.

Naast het plaatsen van nieuw houtwerk, kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan bestaande houten constructies in uw tuin. Of u nu een tuinhek wilt laten plaatsen of een complete houten overkapping, wij staan klaar om uw wensen te realiseren.

En voor de zelfdoeners onder ons bieden wij de mogelijkheid om zelf bouwpakketten af te nemen voor overkappingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Laat u inspireren!

Vraag direct een
offerte aan!

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar +31 6 553 310 84, of vul eenvoudig het contactformulier in. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!